Ονειροκρίτης λύκος

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης λύκος
Ονειροκρίτης λύκος


Ο λύκος στο όνειρο συμβολίζει τον «εχθρό», κάποιον άνθρωπο που επιθυμεί το κακό μας.
Εάν λοιπόν δείτε στο όνειρο ότι σας κυνηγάνε λύκοι χωρίς να σας πιάνουν όμως, τότε πιθανό να κάποιος από το περιβάλλον σας να προσπαθήσει να σας βλάψει χωρίς όμως να το καταφέρει.

Εάν δείτε ότι ο λύκος σας δαγκώνει τότε επίσης κάποιος να προσπαθήσει να σας βλάψει και πιθανό να το καταφέρει εάν δεν προστατευτείτε.
Εάν τέλος, δείτε να παλεύετε ή να κυνηγάτε εσείς λύκους και να τους πιάνετε, τότε πιθανό να καταφέρετε να επικρατήσετε των αντιπάλων σας.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Ο σκύλος θεωρείται ο καλύτερος σύντροφος του ανθρώπου.

    Στα όνειρα η παρουσία του σκύλου έχει ξεχωριστή ερμηνεία αναλόγως της κατάστασης στην οποία εξελίχθηκε το συναπάντημα με τον σκύλο.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κατσίκα ή πολλές κατσίκες, τότε συμφορές και δύσκολες καταστάσεις σας περιμένουν.

  • Εάν στον ύπνο σας δείτε ένα χτυπημένο ελάφι τότε να προσέχετε τον ερωτικό σας σύντροφο καθώς συμβολίζει την απιστία.

  • Αν δείτε πως έχετε καινούργια γκέμια, σημαίνει πως γρήγορα θα κάνετε ένα ευχάριστο ταξίδι.

  • Αν ονειρευτείτε πως ακούσατε γκάρισμα γαϊδάρου, σημαίνει ότι θα λάβετε δυσάρεστα νέα ή θα έχετε ανεπιθύμητους επισκέπτες.

29 Σχόλια

Εικόνα oneirokritis

#1 -

Το συγκεκριμένο όνειρο δείχνει ότι θα προκύψουν κάποια προβλήματα. Θα χρειαστεί ψύχραιμη αντιμετώπιση προς αποφυγή μπλεξιμάτων που δεν εξυπηρετούν σε τίποτα.

#2 -

Καλησπέρα είδα ένα λύκο τρομακτικό (αλλά δεν τον φοβόμουν λες και τον περίμενα) ο οποίος ήταν όρθιος και γίγαντας κ μου είπε πως ήρθε να με πάρει στην κόλαση επειδή δεν ειμαι εντάξει στις υποχρεώσεις μου και με έβαλε να χαιρέτησω την γυναίκα μου και την κόρη μου

Εικόνα oneirokritis

#3 -

Καλησπέρα,
ανησυχητικά νέα θα πάρεις τα οποία όμως δεν θα σε αφορούν προσωπικά αλλά κοντινά σου πρόσωπα.

#4 -

Καλημέρα,
είδα χθες το βράδυ ότι βρισκόμουν σε μια φάρμα (άγνωστη προς εμένα) και υπήρχαν 4-5 λύκοι μαντρωμένοι σε ένα συρματόπλεγμα...δεν φωνάζαν ούτε ουρλιάζαν, ήταν ήσυχοι...στη συνέχεια ήρθε μια φίλη μου και τους τάισε κρέας και μου έκανε εντύπωση (μέσα στο όνειρο) η άνεση με την οποία τους τάιζε στο στόμα σαν να ήταν σκυλάκια...

Σελίδες