Ονειροκρίτης αγάπη

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης αγάπη
Ονειροκρίτης αγάπη


Τα αισθήματα και τα συναισθήματα στα όνειρα δείχνουν γενικά άνθρωπο που διακατέχεται από φοβίες και άγχη.

Μια άλλη εκδοχή είναι ότι η ύπαρξη συναισθημάτων στα όνειρα σχετίζεται άμεσα με την κανονική ζωή μας και δεν σημαίνουν κάτι παραπάνω.

Το να δείτε ότι αγαπάτε οτιδήποτε, σημαίνει ικανοποίηση με το περιβάλλον σας.

Στην περίπτωση της αγάπης, αν κάποιος δει στον ύπνο του ότι αγαπά ή σκέφτεται με αγάπη κάποιο άλλο πρόσωπο, τότε κάτι που τον απασχολεί βαθύτατα θα βρει ευνοϊκή λύση.

Αν ονειρευτείτε ότι η αγάπη των άλλων σας γεμίζει με ευτυχία, σημαίνει επιτυχία και απελευθέρωση από τις έγνοιες της ζωής.

Για τους παντρεμένους, η αγάπη στα όνειρα τους προμηνύει μεγάλη ευτυχία και καλά παιδιά που θα συντελέσουν στην ομορφιά της οικογένειας.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Αν και τα όνειρα σχετικά με τα χρήματα μπορεί να είναι πολύ προσωπικά, συχνά αποτελούν ενδείξεις για την οικονομική κατάσταση και τη στάση του ατόμου προς τα χρήματα.

  • Ο παραδοσιακός ονειροκρίτης για το μωρό λέει ότι αν στο όνειρο σας δείτε ότι κρατάτε στην αγκαλιά σας μωρό σημαίνει βάσανα και λύπες.

  • Το κλάμα και τα δάκρυα στα όνειρα συνήθως έχει αντίθετη έννοια και θεωρείτε παραδοσιακά ως προάγγελος χαράς και ευημερίας.

  • Η αγκαλιά στα όνειρα έχει ιδιαίτερη ερμηνεία και το νόημα αυτού του ονείρου, εξαρτάται από την αίσθηση την οποία αποκομίσατε.

  • Η παρουσία αισθημάτων και συναισθημάτων στα όνειρα υποδηλώνει κακή κατάσταση του νευρικού μας συστήματος και πολλές φορές προαναγγέλλει ή και πιστοποιεί ένα πρόβλημα υγείας που υπάρχει ή θα δημιουρ

1 Σχόλια

#1 -

Ειδα πως μετα απο έναν σεισμό χωρίς να τον αισθανθω ..ημουν σε ενα σπίτι με ενα ζευγάρι και έναν άγνωστο άντρα και κοιτούσαμε τις ζημιές ..είχε ανοίξει στα δυο το πάτωμα ..μετα φύγαμε και μπήκαμε σε ενα φορτηγάκι και εκει καθόταν δίπλα μου ο άγνωστος άντρας που με τον όποιον είχαμε αμοιβαία έλξη και ηταν σαν να υπυρχε συναίσθημα δυνατό..μετα πήγαμε σε ενα πλούσιο σπίτι που εκανε χορό..τι σημαινει;το έντονο που μου έμεινε ηταν το συναίσθημα με αυτόν τον άντρα οτι είχαμε κατι δυνατό και αληθινό..ηταν όμως νύχτα ...