Ονειροκρίτης αρραβώνας (αρραβώνες)

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης αρραβώνας (αρραβώνες)
Ονειροκρίτης αρραβώνας (αρραβώνες)


Αν είστε ανύπαντρος ή ανύπαντρη και ονειρευτείτε ότι αρραβωνιάζεστε, σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσετε μεγάλες δυσκολίες στην αναζήτησή σας για μια ευτυχισμένη σχέση.

Εάν όμως είστε παντρεμένος-η, σημαίνει ότι η σχέση στην οποία είστε έχει υποστεί σοβαρό πλήγμα και είναι θέμα χρόνου το πότε αυτό θα βγει στην επιφάνεια.

Αν δείτε ότι διαλύεται αρραβώνας, σημαίνει βιαστική και άσκοπη ενεργεία για κάποιο ζήτημα και το αποτέλεσμα θα είναι απογοητευτικό.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Ακόμη ένα τυπικό όνειρο με «αντίστροφη» ερμηνεία με εξαίρεση την περίπτωση όπου φοράτε νυφικό, αλλά είστε με παρέα και όχι σε γάμο, στην οποία περίπτωση θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις.

  • Η κλασική ερμηνεία του ονείρου αυτού, παραπέμπει σε συζυγικές και ερωτικές απιστίες.

  • Αν δείτε ότι παντρεύεστε σε όνειρο, και δεν πρόκειται για επικείμενο γεγονός ή κρυφή επιθυμία, θα έχετε ευνοϊκές εξελίξεις σε υποθέσεις που σας απασχολούν.

  • Το όνειρο στο οποίο εμφανίζεται νύφη είναι παραδοσιακά ένα όνειρο διφορούμενης ερμηνείας, γιατί ερμηνεύεται εντελώς διαφορετικά ανάλογα με το αν είδατε τη νύφη μόνη, ευτυχισμένη ή δυστυχισμένη ή ακ

  • Το δαχτυλίδι, στα όνειρα, όταν αυτό δεν αντικατοπτρίζει κάποια εσωτερική επιθυμία, προοιωνίζει σχεδόν πάντα δυσκολίες και βάσανα.

1 Σχόλια

#1 -

Γεια σας!:) δεν θυμαμαι ακριβως το όνειρο που ειδα αλλα θυμαμαι οτι ηταν ενας φίλος μου(τον ξερω αλλα ενταξει δεν κάνουμε και κολλητή παρεα κ εχουμε χαθεί λογω σπουδών)ο οποίος μεσα στο όνειρο μου ειχε πάθει αμνησία!ημασταν στο σπίτι μου και εκει ηταν κ αλλα ατομα μαζι μας!εγω κ καλα ειχα σχεση μαζι του,τον φρόντιζα,του φερομουν ομορφα αλλα αυτος με ειχε ξεχάσει λογω αμνησιας κ ερωτεύτηκε μια άλλη!την στιγμή που μας ανακοινωςαι οτι θελει να αρραβωνιαστει την άλλη κοπέλα εγω θύμωσα κ άρχισα να του λεω τις θυσίες που εκανα για αυτον!τοτε με θυμήθηκε κ ειπε πως εμενα θελει να αρραβωνιαστει!α επισης να σας πω οτι δεν εχω σχεση,εχει 2 μηνες που βγήκα απο μια επίπονη σχεση..τι λέτε να σημαίνει λοιπον το όνειρο;