Ονειροκρίτης αστραπή

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης αστραπή
Ονειροκρίτης αστραπή


Αστραπή μακρινή και ξεκάθαρη σημαίνει ευχάριστη είδηση.

Όπως και με τον κεραυνό, η αστραπή επίσης είναι ένα σημάδι δημιουργικής δύναμης του Θείου. Το όνειρο με αστραπή αποτελεί συνήθως μια ξαφνική και βίαιη επέμβαση στη ζωή μας και αντιπροσωπεύει μια σοβαρή και ταυτόχρονα γόνιμη προειδοποίηση, για να μπορέσουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας.

Όταν στο όνειρό μας βλέπουμε μαζί με την αστραπή και βροχή σημαίνει μια ωφέλιμη δύναμη, τόσο σε πνευματικό επίπεδο όσο και σε υλικό, αφού η βροχή, εκτός από γόνιμη, καθαρίζει, ενώ η αστραπή με το φως της μας κάνει να κλείσουμε τα μάτια, υποχρεώνοντας μας να κοιτάξουμε το εσωτερικό μας.

Αν ονειρευόμαστε ότι βλέπουμε μια αστραπή σημαίνει ξαφνική συνείδηση, διορατικότητα και κάθαρση. Εναλλακτικά, η αστραπή μπορεί να υπονοεί μια ξαφνική στροφή των γεγονότων, που μπορεί να μας σοκάρει. Δηλώνει ότι πολλές δυνάμεις, που κυβερνούνε τη ζωή μας, μπορεί να είναι εκτός ελέγχου.

Αστραπή κοντινή, που σας τυφλώνει, σημαίνει διχόνοια.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε βρεγμένος, υπάρχει πιθανότητα να αναζητήσετε ευχαριστήσεις που θα σας φέρουν κοντά σε επιζήμιες καταστάσεις και αρρώστιες.

  • Οι φυσικές καταστροφές θεωρούνται γενικά από τον ονειροκρίτη, δυσοίωνα όνειρα τα οποία συνήθως σχετίζονται με εφιάλτες.

  • Γενικά οι καταστροφές στα όνειρα θεωρούνται δυσοίωνο ερμηνευτικό σύμβολο το οποίο μας εφιστά την προσοχή σε όλους τους τομείς.

  • Αν δείτε καταρρακτώδη βροχή με κεραυνούς και αστραπές, θα έχετε οικονομικά κέρδη και χαρές.

    Αν πάλι,ονειρευτείτε ραγδαία βροχή και είστε πλούσιος, θα έχετε οικονομικές ζημίες.

  • Τα σαλιγκάρια θεωρούνται σχετικά κακό όνειρο λόγω της δυσκινησίας τους αλλά και της αποστροφής που προκαλούν στους περισσότερους ανθρώπους.