Ονειροκρίτης εφημερίδα

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης εφημερίδα
Ονειροκρίτης εφημερίδα


Η παρουσία εφημερίδας στα όνειρα έχει ιδιαίτερη σημασία κατά τον ονειροκρίτη.

Παρόλο που στην πραγματικότητα η εφημερίδα αποτελεί μέσω ενημέρωσης, ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι πάντα υπάρχει κάποιο κρυφό νόημα στην ενημέρωση ή ότι χρησιμοποιείται κατά κόρον για την εξυπηρέτηση σκοπών.

Οι εφημερίδες στον ύπνο σας σημαίνουν ατυχία, χάσιμο χρόνου και χρημάτων και θα πρέπει να προσέξετε πάρα πολύ τις συναλλαγές σας, για να μην έχετε οικονομικά προβλήματα.

Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι καταστρέφετε μια εφημερίδα αυτό σημαίνει ότι όποια προσπάθεια και αν γίνει από εχθρούς σας, εναντίον σας θα οδηγηθούν στην αποτυχία.

Επίσης αν βρήκατε στο όνειρο μια παλιά εφημερίδα, θα έχετε συνάντηση με αγαπημένο σας πρόσωπο από τα παλιά.

Αν τέλος δείτε ότι βρίσκεστε ή εργάζεστε σε τυπογραφείο διαβάστε το σχετικό λήμμα για τυπογραφείο.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι βρίσκεστε σε μία τουαλέτα και την χρησιμοποιείτε (για έναν από τους λόγους που είναι φτιαγμένη) τότε να περιμένετε καλά νέα για μια υπόθεση που σας απασχολεί.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας περίπτερο και ότι μάλιστα ψωνίζετε απ' αυτό, σημαίνει πως οι φιλοδοξίες σας είναι πολύ περιορισμένες και η ζωή σας τακτοποιημένη, αλλά μέτρια.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι φοράτε γυαλιά λόγω κάποιας πάθησης που έχετε στα μάτια τα νέα δεν είναι καλά καθώς είναι βέβαιο ότι κάποιος ετοιμάζετε πολύ σύντομα να σας βλάψει.

  • Η ερμηνεία του αρώματος στο όνειρο διαφέρει ανάλογα με το φύλλο στο οποίο ανήκετε.

    Μια γυναίκα που αρωματίζεται στο όνειρό της, είναι ένα σημάδι ότι έχει πέσει θύμα ερωτικής πλεκτάνης.

  • Αν δείτε πως δημοσιεύσατε αγγελία, σημαίνει ότι θα χρειαστεί να κοπιάσετε με χειρωνακτική εργασία για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση, ή να κάνετε περιουσία.