Ονειροκρίτης φτώχεια - φτωχός - ανέχεια

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης φτώχεια - φτωχός - ανέχεια
Ονειροκρίτης φτώχεια - φτωχός - ανέχεια


Αν ονειρευτείτε ότι είσασταν σε φτώχεια, σημαίνει ότι αγνοήσατε τις ανάγκες της ζωής και το όνειρο λειτουργεί ώς υπενθύμιση.

Αν δείτε ότι ζείτε φτωχός - φτωχή χωρίς δυσαρέσκεια, σημαίνει ότι θα ανεχτείτε κακοτυχίες που προϋποθέτουν ηρωισμό και ότι θα δείτε τα σύννεφα να εξαφανίζονται σύντομα.

Επίσης, αν στο όνειρο είσαι φτωχός και ζητιανεύεις σημαίνει ότι σύντομα θα ξεπεράσεις τα προβλήματα και θα έχεις τύχη, χαρά και και ευτυχία.

Στην περίπτωση που είδατε ένα μικρό παιδί να είναι φτωχό και να πεινάει, είναι προμήνυμα για προβλήματα που θα εμφανιστούν στο άμεσο μέλλον.

Αν είδες όνειρο με κάποιον φίλο να είναι πολύ φτωχός σημαίνει ότι θα έχεις την ευκαιρία να τον βοηθήσεις και θα εξαρτηθεί από εσένα η τύχη του.

Αν στο όνειρο σου δεις κάποιον συγγενή (πατέρας, μητέρα ή αδερφό) να είναι φτωχός, σημαίνει ότι αυτοί θα έχουν μεγάλη τύχη.

Αν δεις φτωχό έξω από μοναστήρι ή εκκλησία να ζητάει ελεημοσύνη σημαίνει ότι θα έχεις την ευκαιρία να βοηθήσεις κάποιο φιλικό πρόσωπο ή του οικογενειακού περιβάλλοντός σου.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους