Ονειροκρίτης γέννα - γέννηση

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης γέννα - γέννηση
Ονειροκρίτης γέννα - γέννηση


Αν δείτε λοιπόν στον ύπνο σας ότι είστε έγκυος και σας έχουν πιάσει οι ωδίνες (πόνοι) του τοκετού, σύντομα θα συμβούν γεγονότα που θα σας αναστατώσουν και θα σας συνταράξουν.

Αν δείτε ότι αποβάλλεται και είσαστε γυναίκα (εκτός εάν είστε έγκυος, οπότε όλα θα πάνε κατ' ευχήν) προσέξτε μήπως αποκαλυφθούν πράξεις σας που θέλετε να κρατήσετε κρυφές.

Αν είστε άνδρας και δείτε στον ύπνο σας ότι η έγκυος γυναίκα σας αποβάλλει, σημαίνει πως θα έχει καλή και εύκολη γέννα.

Αν η γυναίκα σας δεν εγκυμονεί, ή δεν είσαστε παντρεμένος και ονειρευτείτε αποβολή, μην περιμένετε τίποτε καλό να σας συμβεί για ένα διάστημα.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Αν και τα όνειρα σχετικά με τα χρήματα μπορεί να είναι πολύ προσωπικά, συχνά αποτελούν ενδείξεις για την οικονομική κατάσταση και τη στάση του ατόμου προς τα χρήματα.

  • Ο παραδοσιακός ονειροκρίτης για το μωρό λέει ότι αν στο όνειρο σας δείτε ότι κρατάτε στην αγκαλιά σας μωρό σημαίνει βάσανα και λύπες.

  • Η έγκυος γυναίκα στα όνειρα, είναι πάντα καλό σημάδι και προοιωνίζει ευημερία και ψυχική πληρότητα.

  • Αν στον ύπνο σας πονάτε και οι πόνοι προέρχονται από την καρδιά ή ονειρευτείτε ότι είστε καρδιοπαθής, τότε θα περάσετε περίοδο αναστάτωσης και προβλημάτων.

  • Το να ονειρευτείτε το γιο σας, αν έχετε, πως είναι όμορφος και αφοσιωμένος στο καθήκον, σημαίνει ότι θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση και ο ίδιος θα ανεβεί σε υψηλά αξιώματα.