Ονειροκρίτης γλάστρα

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης γλάστρα
Ονειροκρίτης γλάστρα


Αν σε κάποιο όνειρό σας δείτε γλάστρα η οποία είναι άδεια (χωρίς κάποιο φυτό) σημαίνει πως έχετε κενές ελπίδες, και προσδοκάτε μάταια για κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί.

Αν η γλάστρα έχει λουλούδια ή άλλα φυτά, σημαίνει πως θα έχετε επιτυχία σε μελλοντικά σας εγχειρήματα.

Αν δείτε ότι ποτίζετε μια γλάστρα, σημαίνει ότι φροντίζετε και συντηρείτε την ευτυχία σας.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας λαχανικά σε φυσικό περιβάλλον όπως π.χ. σε κήπο, τότε πιθανό να αποκτήσετε ή να διατηρήσετε μια ήσυχη οικογενειακή ζωή.

  • Σαν το δοχείο και η δεξαμενή εξαρτάται η σημασία της κυρίως απ' το αν είναι γεμάτη ή άδεια.

    Αν λοιπόν είναι γεμάτη ευτυχία και επιτυχίες θα σας περιβάλλουν.

  • Αν ονειρευτείτε το φυτό γκυ - Ιξός στα Ελληνικά - , είναι σημάδι ερχόμενης ευτυχίας και ευφορίας. Το συγκεκριμένο ονειρικό σύμβολο, θεωρείται από τον ονειροκρίτη ως σημάδι μεγάλης εύνοιας.

  • Δάφνη, το κλαδί που στέφουν τους νικητές.

    Όπως και να το δείτε το φυτό αυτό στον ύπνο σας μόνο δόξα και επιτυχίες μπορεί να σημαίνει.

  • Αυτό το όνειρο είναι από τα καλύτερα, αν το γκαζόν που θα δείτε είναι φρέσκο και περιποιημένο.

6 Σχόλια

#1 -

Ήμουν σ ένα άγνωστο μέρος,ήταν βραδάκι . υποτίθεται ότι ήμουν σε καφενείο που σύχναζε ο σύζυγος και στο συγκεκριμένο τραπέζι.δηθεν άφησε γλάστρες με διάφορα όμορφα λουλούδια,μόνο τα τριαντάφυλλα και τα χωνάκια αναγνώρισα ,κυρίως λευκό με με πιτσιλιες Κοκκίνου και μοβ αν θυμάμαι καλά .πήγαμε με τον γιο μ να τα πάρουμε αλλά αρχήσαν να μας τις παίρνει ο ιδιοκτήτηςτου καφενείου,είχε μία εχθρική στάση ..τελικά βάλαμε δύο τρεις μέσα στ αμάξι...ήταν λίγο μπερδεμένο,εχθρικο το περιβάλλον στο τέλος έβλεπα μαγαζιά που πουλούσαν φαγητα ,πίτσες ,τοστ κλπ
Τελείωσε τ όνειρο με μενα να ψάχνω τ αμάξι μου και να δίνω παραγγελία να μου φτιάξουν σάντουιτς σπέσιαλ για το παιδί και για χοτ Ντογκ για μένα αλλά μολις είχε τελειώσει...

Εικόνα oneirokritis

#2 -

Το όνειρο αυτό σου εφιστά την προσοχή ώστε να καταφέρεις να απολαύσεις καρπούς από προσπάθειες τις οποίες έχεις ήδη κάνει, αλλά λίγο πριν το "τερματισμό" έχεις εφησυχάσει και θεωρείς δεδομένο το αποτέλεσμα.

#4 -

blepo panta oti briskome se Nish,pote me irema nera kai pote me liges plimires.kai panta exo thn aisthisi oti einai h Santorini.....kai giath panta thn Santorini?

#5 -

Ειδα στον ύπνο μου οτι ημουν σε μια άσπρη εσωτερικά εκκλησία με μια μεγάλη σκάλα και παντού είχε τριαντάφυλλα,ακομα και στο πάτωμα.Ηταν απο ολα τα χρώματα τα τριαντάφυλλα και ηταν σε μπουκετα.
Ευχαριστω.