Ονειροκρίτης γονείς, πατέρας, μητέρα

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης γονείς, πατέρας, μητέρα
Ονειροκρίτης γονείς, πατέρας, μητέρα


Αν ονειρευτείτε τους γονείς σας ευχαριστημένους, σημαίνει αρμονία και ευχάριστες συναναστροφές. Αυτή η περίοδος προμηνύεται, ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς.

Αν ονειρευτείτε τους γονείς σας, ενώ είναι πεθαμένοι, είναι προειδοποιητικό σημάδι για προβλήματα που έρχονται και πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Αν τους δείτε - ενώ είναι ζωντανοί και βρίσκονται στο σπίτι σας - χαρούμενους, σημαίνει ευχάριστες αλλαγές στην οικογένεια. Πιθανή “άφιξη” νέου μέλους στην οικογένεια!

Για μια νεαρή γυναίκα, το να δει τους γονείς της σε ευχάριστο όνειρο, συνήθως σημαίνει γάμο και ευημερία κατά τον παραδοσιακό ονειροκρίτη.

Αν τους δείτε ντυμένους στα μαύρα, σημαίνει απογοήτευση. Στον οικονομικό τομέα θα αυξηθούν τα έσοδα σας, αλλά δεν πρέπει να αρχίσετε να ξοδεύετε τα χρήματα σας, γιατί θα προκύψουν έξοδα που θα αφορούν την κατοικία σας

Το να ονειρευτείτε τους γονείς σας δυνατούς και ικανοποιημένους σημαίνει ότι βρίσκεστε σε ευνοϊκό περιβάλλον οι επιχειρήσεις σας και οι σχέσεις σας θα ευημερήσουν.

Αν τέλος δείτε τους γονείς σας θλιμμένους και αδύναμους, αναβάλετε την λήψη σημαντικών σε αποφάσεων σε ότι αφορά νομικές υποθέσεις καθώς και σχέδια ή επαφές που έχουν σχέση με το εξωτερικό. Αποφύγετε να κλείσετε καινούργιες συμφωνίες και να είστε προσεκτικοί με τα έγγραφα που υπογράφετε.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Ο παραδοσιακός ονειροκρίτης για το μωρό λέει ότι αν στο όνειρο σας δείτε ότι κρατάτε στην αγκαλιά σας μωρό σημαίνει βάσανα και λύπες.

  • Η έγκυος γυναίκα στα όνειρα, είναι πάντα καλό σημάδι και προοιωνίζει ευημερία και ψυχική πληρότητα.

  • Το φιλί στα όνειρα έχει πολλαπλές ερμηνείες και έχει σχέση με τα άτομα τα οποία εμπλέκονται, καθώς και την "αίσθηση" που μας αφήνει το εν λόγω όνειρο.

  • Το να ονειρευτείτε το γιο σας, αν έχετε, πως είναι όμορφος και αφοσιωμένος στο καθήκον, σημαίνει ότι θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση και ο ίδιος θα ανεβεί σε υψηλά αξιώματα.

  • Η καρφίτσα στον ύπνο μας υποδηλώνει αναστάτωση.

    Αν δείτε πολλές καρφίτσες σκορπισμένες σας περιμένουν οικογενειακές ή επαγγελματικές διαταραχές.