Ονειροκρίτης γυναίκα

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης γυναίκα
Ονειροκρίτης γυναίκα


Η παρουσία γυναίκας στα όνειρα ερμηνεύεται ανάλογα με την ηλικία, το χρώμα των μαλλιών της, τη διάθεση που δείχνει απέναντι μας και τη διάθεση που εμείς έχουμε απέναντι σ' αυτήν.

Έτσι αν είδατε, γυναίκα μελαχρινή σημαίνει αρρώστια και μελαγχολία. Κοκκινομάλλα, έριδες και διχόνοια. Ξανθή, χαρές και απολαύσεις.

Γυναίκα γριά και άσχημη, προοιωνίζει ταπεινώσεις και αθλιότητα. Γυναίκα έγκυος, προαναγγέλλει την έλευση ευτυχών γεγονότων.

Αν η γυναίκα που είδατε στο όνειρο ήταν πόρνη, τότε το όνειρο συμβολίζει επερχόμενες έκλυτες απολαύσεις και υλικά αγαθά.

Σύναξη γυναικών, σημαίνει προβλήματα και στενοχώριες.

Αν δείτε γυναίκες στον ύπνο σας, σημαίνει ραδιουργία. Το να ονειρευτείτε μια διαφωνία με γυναίκα, σημαίνει ότι θα σας ξεγελάσουν.

Αν ονειρευτείτε γυναίκα μελαχρινή με πράσινα μάτια, σημαίνει απομάκρυνση από αγώνες όπου η νίκη ήτανε σίγουρη. Αν έχει μάτια καστανά και ρωμαϊκή μύτη, σημαίνει ότι θα εμπλακείτε σε ασύμφορες συναλλαγές.

Αν είναι κοκκινομάλλα, σημαίνει αγωνία και άγχος.

Αν δείτε γυναικείο καυγά ή ότι εσείς καυγαδίζετε με γυναίκα και μάλιστα χειροδικείτε, να περιμένετε αναποδιές και μπλεξίματα κάθε είδους.

Αν πάλι, χαϊδεύεστε, φιλιέστε ή μιλάτε τρυφερά με γυναίκα, τότε κανένας κίνδυνος δεν σας απειλεί.

Τέλος, γυναίκα και λευκοντυμένη που σας επισκέπτεται, φέρνει πλούσιες υλικές και ηθικές απολαύσεις.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Η παρουσία φορέματος στα όνειρα, είτε το φοράτε είτε το κοιτάτε αντιπροσωπεύει την θηλυκότητα σας.

  • Για τη γυναίκα η γούνα είναι ένα αντικείμενο πολυτελείας, μέσα στα όνειρά μας όμως η γούνα είναι σύμβολο εγωπάθειας, ναρκισσισμού και επιπολαιότητας που την χαρακτηρίζουν.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι είστε βασιλιάς, τότε θα ακούσετε πολύ καλά νέα στη δουλειά σας.

    Αν δείτε ότι βρίσκεστε δίπλα στον βασιλιά, τότε θα δεχθείτε βοήθεια από κάποιον άγνωστο.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας γυναίκα με υπέροχο λαιμό, σας περιμένει μια συγκλονιστική ερωτική περιπέτεια.

  • Η αποπλάνηση στα όνειρα είναι συνηθισμένο φαινόμενο, καθώς εμπεριέχει σεξουαλικές τάσεις και επιθυμίες που πιθανόν να έχουμε καταπιεσμένες, οι οποίες εκδηλώνονται με αυτή τη μορφή.