Ονειροκρίτης λάδι

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης λάδι
Ονειροκρίτης λάδι


Το λάδι συμβολίζει ευχάριστα συναισθήματα και ευημερία.

Εάν δείτε ντενεκέδες ή δοχεία ή κουτιά που περιέχουν λάδι σε μεγάλη ποσότητα, πιθανό να σας συμβεί κάτι πολύ ευχάριστο που θα βελτιώσει σημαντικά την οικονομική σας κατάσταση.

Εάν δείτε ότι τρώτε ή μαγειρεύετε λάδι τότε τη περίοδο εκείνη θα βιώσετε ευχάριστες οικογενειακές στιγμές γεμάτες ζεστασιά και ασφάλεια.

Εάν όμως δείτε ότι χύνετε ή χύνεται το λάδι τότε πιθανό να βιώσετε κάποια στενοχώρια ή οικονομική απώλεια.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Αν στον ύπνο σας δείτε καντήλι αναμμένο τότε η ζωή σας θα είναι ξεκάθαρη και ακριβώς όπως εσείς την έχετε προγραμματίσει.

  • Το τηγάνι είναι σχετικά ασυνήθιστο όνειρο και η ερμηνεία τους είναι η εξής :

  • Οι σωματικές ελιές κατά τον ονειροκρίτη είναι συνυφασμένες με γλωσσοφαγιά και επιβουλή τρίτων προς το άτομο που τις έχει στο σώμα ή το πρόσωπο του.

  • Μια γερή και ανθισμένη ελιά συμβολίζει επιτυχία στις δουλειές σας.

    Όταν δείτε μια ξερή και γερασμένη ελιά τότε να περιμένετε αναταραχές σε κάποια θέματα και απογοητεύσεις.

  • Η κολυμπήθρα παρότι μας προκάλεσε κάποτε δάκρυα, τώρα έρχεται στο όνειρό μας με σκοπό να μας τα πάρει πίσω.

2 Σχόλια

#1 -

Είναι στο όνειρο μου ότι βρισκόμουν επίσκεψη σε μια θεία μου και ξαφνικά άρχισαν να τρέχουν λάδια από το ταβάνι ενός δωματίου και τότε όλο το σπίτι γέμισε λάδια και έσταζε από παντού! Αλλά μεγάλες ποσοτητες. Και ήταν το αγόρι λάδι το παχυρευστο. Γέμισαν τα μαλλιά μας και τα ρούχα μας και γλιστρουσε

#2 -

ειδα στο ονειρο μου οτι ημουν με φιλες μου και ηρθε ο πρωην μου για να αφησει καφεδες και εγω τον βοηθησα και τα χερια μασ ακουμπηξαν μεταξυ τους και με χαιδεψε και μετα τον ξαναβοηθησα να παρει το λαδι και το κραταγαμε και οι 2 μασ και με ξαναχαιδεψε και με κοιταγε και δενουμε τα χερια μασ με εσφυξε με φιλησε και μου λεει μην ανηυχεις εγω ειμαι εδω θα ξαναερθω να ειμαστε μαζι αλλα δεν πρεπει να το πεις σε κανεναν και ξυπνησα παντωσ ηταν παρα πολυ ζωντανο το ονειρο ενιωσα το δερμα του το αρωμα του .να με κοιταζει και ειχα παρα πολυ ομορφα συναισθηματα