Ονειροκρίτης λαγός

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης λαγός
Ονειροκρίτης λαγός


Ο λαγός συμβολίζει τη δειλία. Εάν δείτε έναν λαγό στο όνειρό σας τότε πιθανό σε κρίσιμες και σοβαρές καταστάσεις να μην είστε αντάξιοι των περιστάσεων και να φανεί η εσωτερική σας δειλία.

Εάν κυνηγάτε έναν λαγό χωρίς όμως να τον πιάνετε, τότε θα χαθούν οι ελπίδες σας για κάτι που περιμένετε ή θα δυσκολευτείτε πολύ να πετύχετε κάποιο στόχο σας.

Εάν όμως πιάνετε τον λαγό ή τον τρώτε τότε θα υπάρξουν κάποιες στιγμές χαρούμενες και μικρές επιτυχίες που θα σας δώσουν την ώθηση που χρειάζεστε για μεγαλύτερους στόχους.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κατσίκα ή πολλές κατσίκες, τότε συμφορές και δύσκολες καταστάσεις σας περιμένουν.

  • Εάν στον ύπνο σας δείτε ένα χτυπημένο ελάφι τότε να προσέχετε τον ερωτικό σας σύντροφο καθώς συμβολίζει την απιστία.

  • Ο γρύλος θεωρείται ένα δυσοίωνο όνειρο κατά τον ονειροκρίτη ανεξαρτήτως του περιεχομένου.

  • Αν ονειρευτείτε το φυτό γκυ - Ιξός στα Ελληνικά - , είναι σημάδι ερχόμενης ευτυχίας και ευφορίας. Το συγκεκριμένο ονειρικό σύμβολο, θεωρείται από τον ονειροκρίτη ως σημάδι μεγάλης εύνοιας.

  • Αν δείτε πως έχετε καινούργια γκέμια, σημαίνει πως γρήγορα θα κάνετε ένα ευχάριστο ταξίδι.

1 Σχόλια

#1 -

γεια σας...ειδα στο ονειρο μου οτι ημουν σε ενα λιμανι και ξαφνικα ειδα μια μαυρη σακουλα σκουπιδιων να επιπλεει και κατι να κουνιεται μεσα.Ετρεξα και την εβγαλα και μολις την ανοιξα βρηκα μεσα ενα λαγο ασπρο και 2 καναρινια,το ενα ηταν πιο μικρο και ηταν νεκρο ενω το αλλο το επιασα στ χερι μου κελαιδησε και πεταξε..Το λαγουδακι ηταν ασπρο και ετρεμε,ημουν πολυ στεναχωρημενη στο ονειρο γιατι σκεφτομουν ποιος εκανε κατι τετοιο..τι μπορει να σημαινει αυτο το ονειρο?