Ονειροκρίτης λαχείο

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης λαχείο
Ονειροκρίτης λαχείο


Αν δείτε ότι αγοράζετε λαχείο και κερδίζετε, το πιο πιθανό είναι να αποτύχετε σε ό,τι επιχειρήσετε κατά τις επόμενες εβδομάδες.

Αν δείτε ότι τα προαισθήματα σας δεν βγαίνουν αληθινά και ο λαχνός σας χάνει, να περιμένετε επιτυχίες και απροσδόκητα κέρδη.

Αν, ξυπνώντας, θυμηθείτε τον αριθμό του. λαχείου που αγοράσατε στο όνειρο σας, καλού-κακού, κυνηγήστε τον σε λοταρίες, γιατί ποτέ δεν ξέρετε.

Γενικά όμως, ένα όνειρο στο οποίο αγοράζετε ή παίζετε λαχεία, υποδηλώνει οικονομικές ανασφάλειες και επαγγελματικά άγχη.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Αν και τα όνειρα σχετικά με τα χρήματα μπορεί να είναι πολύ προσωπικά, συχνά αποτελούν ενδείξεις για την οικονομική κατάσταση και τη στάση του ατόμου προς τα χρήματα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας, να αποκτάτε κέρδη μέσω σκληρής δουλειά και μόχθου, να περιμένετε πρόοδο και προκοπή στη ζωή σας.

  • Ο κουμπαράς συμβολίζει μία αλλαγή στην οικονομική σας κατάσταση.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι διακινείτε πλαστά χρήματα, σημαίνει πως είστε άτομο αποφασισμένο να επιτύχει με κάθε τίμημα.

  • Τα νομίσματα στα όνειρα συμβολίζουν συκοφαντίες και διενέξεις.

    Όσο πολυτιμότερα είναι, τόσο μεγαλύτερα και τα μπλεξίματα που θα έχετε.

2 Σχόλια

#1 -

Δηλαδη πχ αν δεις στον υπνο σου οτι κέρδισες το λοττο μαζι με καποιον σημαίνει οτι κατι δεν θα παει καλα μ αυτο το ατομο? (γιατι εγω πχ δεν ασχολούμαι με τα χρηματα)

#2 -

Συμφωνώ απόλυτα με την ερμηνεία, τα τυχερά παιχνίδια για μένα στα όνειρα έχουν αποδειχθεί κάθε φορά το ακριβώς αντίστροφο! Καλημέρα.