Ονειροκρίτης τάφος (ταφή)

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης τάφος (ταφή)
Ονειροκρίτης τάφος (ταφή)


Ο τάφος στα όνειρα έχει διφορούμενη ερμηνεία και εξαρτάτε κυρίως από τις περιστάσεις στις οποίες εκτυλίχθηκε το όνειρο ώστε να υπάρξει μια σαφής εξήγηση.

Έτσι αν δείτε στο όνειρο σας ότι σκάβετε έναν τάφο, σύντομα θα κάνετε δική σας και ευτυχισμένη οικογένεια.

Αν είστε ήδη παντρεμένος, σας προδιαγράφεται ανέφελη οικογενειακή ζωή. Αν δείτε ότι πέφτετε μέσα σε τάφο, θα διατρέξτε θανάσιμους κινδύνους.

Αν πηδάτε πάνω από τάφο, το θάρρος σας θα ανταμειφθεί.

Σχετικά λήμματα τα οποία σχετίζονται με την ερμηνεία : θάνατος, πεθαμένος, κηδεία

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Η παρουσία ενός πεθαμένου στα όνειρα, τις περισσότερες φορές ερμηνεύεται θετικά σύμφωνα με τον ονειροκρίτη.

  • Ο θάνατος στα όνειρα έχει ποικίλες ερμηνείες παρόλο που γενικά για τους ανθρώπους είναι τρομακτικός και δυσοίωνος.

  • Το κόκκινο, ζεστό και υγιές αίμα θεωρείται, στα όνειρα, ένας από τους καλύτερους οιωνούς παρά την τρομακτική φύση του ονείρου.

  • Εάν στον ύπνο σας δείτε ότι είστε στο νεκροταφείο και γίνεται εκταφή ενός νεκρού τότε να περιμένετε δυσάρεστες εκπλήξεις και τράνταγμα των σχέσεων σας με τους γύρο σας.

  • Η πτώση, στα όνειρα, είναι πάντοτε δυσοίωνη. Αν δείτε ότι σκοντάφτετε και πέφτετε, θα σας συμβεί κάποιο μικροατύχημα.

2 Σχόλια

#1 -

είδα ότι πήγα σε έναν τάφο κοντά , μπεζ, είδα το όνομα της μαμάς αυτού που αγαπώ η οποία πεθανε πριν από 9 μήνες περιπου, εγραφε το ονομα της αλλα απο κατω με πιο μικρα γραμματα 2 επιθετα, και λεω .. ''μα δεν ηταν ετσι το επιθετο της αλλο μας ειχε πει'' ... και τα επιθετα που γραφε ηταν αγνωστα σε μενα εντελως.. και μου λεει η μαμα μου απο διπλα μου που ηταν ''ειχε μπερδεμενο μυαλο , ετσι θα την ελεγαν , το επιθετο που μας ειπε δεν ηταν σωστο μαλλον''... και μετα ειδα οτι πατουσα με το ενα ποδι τον ταφο της κ ειχα αφησει το κινητο μου απο τη ροζ του πλευρα , και φαινοταν το κινητο μου το ροζ πανω στο ταφο ,και ενα βραχιολι μου , και τα πηρα μολις τα ειδα οτι ειναι εκει ενας παλιος μου συνεργατης με τον οποιο βεβαια δε μιλαμε πια .... ο οποιος ομως ειναι φιλος του γιου της γυναικας που πεθανε..... στην πραγματικοτητα.