Ονειροκρίτης ταβάνι

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης ταβάνι


Η ερμηνεία του ταβανιού στον ονειρικό μας κόσμο αλλάζει ανάλογα με τον τρόπο που το βλέπουμε και την αίσθηση του ονείρου.
Αν εστιάζουμε με κάποιον τρόπο στο ταβάνι το οποίο είναι φωτεινό, όμορφο ,εντυπωσιακό ή ψηλό και ή αίσθηση είναι όμορφη, τότε θα πρέπει να περιμένουμε σε όλους τους τομείς της ζωής μας επιτυχίες.
Αν υπάρχει μια αίσθηση εγκλεισμού, ή το ταβάνι είναι άσχημο και σκοτεινό, θα πρέπει να περιμένετε μια περίοδο θλίψης.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Αν κάποιος δει στο όνειρο του πως κρύφτηκε φοβισμένος σε μια γωνία, μπορεί να περιμένει να του συμβούν δυσάρεστα πράγματα. Προσέξτε για τυχόν εξαπατήσεις γύρω από ένα οικονομικό θέμα.

  • Εάν δεν έχετε δικό σας σπίτι και δείτε στο όνειρο ότι αποκτήσατε, τότε η επιθυμία σας θα μείνει απραγματοποίητη για αρκετό καιρό ακόμα.

  • Το να ονειρευτείτε βάζο μέσα στο σπίτι σας, σημαίνει ότι θα' απολαύσετε ευχάριστη και ήσυχη οικογενειακή ζωή.

  • Αρχιτέκτονες που εκπονούν σχέδια, στα όνειρα σας, σημαίνουν αλλαγές στις επιχειρήσεις σας, που πιθανόν να καταλήξουν σε χασούρα για σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ασβέστη σε οποιαδήποτε μορφή, είναι οπωσδήποτε προάγγελος δυσάρεστων μηνυμάτων.

1 Σχόλια

#1 -

Είδα ότι είχαμε πάει να δούμε ένα καινούριο σπίτι μεζονέτα με ομορφα χρώματα το πάρουμε να μετακομίσουμε εκεί δηλαδη... Και ήταν τεράστιο και πολύ όμορφο με υπέροχη θέα το βουνό μακρυα και είχα διαλέξει ένα δωμάτιο τεράστιο με μια ψηλή όμορφη καινούρια σκάλα ξύλινη και στη μία πλευρά του δωματίου είχε σκόνη και πολύ ασχήμια επειδή δεν το είχαν καθαρίσει αυτοί που το δινανε αλλά δεν με ένοιαζε παρατηρούσα μόνο το ομορφο μέρος και έλεγα ότι αμα το πάρουμε θα το φτιάξω τέλειο το δωμάτιο μου και δεν θα υπάρχει το παραμικρό άσχημο μέρος... Είχε μια πολύ ευχάριστη ατμοσφαίρα όλο το σπίτι και αυτοί επειδή είχαμε σκύλο δεν πολύ θέλανε να το δώσουνε σε εμας αλλά στο τέλος μας άφησαν