Ονειροκρίτης ξυπόλητος

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης ξυπόλητος
Ονειροκρίτης ξυπόλητος


Το να δείτε στο όνειρό σας ότι είστε ξυπόλητος ή ακόμα ότι συναντάτε άλλους ανθρώπους που είναι ξυπόλητοι, αποτελεί ένα πολύ ελπιδοφόρο μήνυμα για τη ζωή σας, καθώς σημαίνει πως σύντομα θα φτάσουν σε εσάς ευχάριστα νέα για πράγματα σημαντικά στη ζωή σας που θα σας προσφέρουν ανακούφιση και θα σας απαλλάξουν από περιττά βάρη.\

Όταν βλέπετε ότι είστε ξυπόλυτη - ξυπόλητη στο όνειρο, και το όνειρο σας αφήνει μια καλή αίσθηση σημαίνει ότι είστε άνθρωπος με απελευθερωμένη και πρωτοποριακή σκέψη.

Αν πάλι το όνειρο σας άφησε με μια στενάχωρη επίγευση, σύντομα θα αποκαλυφθούν προσωπικές καταστάσεις ή μυστικά τα οποία θα έχουν επίπτωση στην οικογενειακή σας ζωή αλλά και τον κοινωνικό σας περίγυρο.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι φοράτε καινούργια όμορφα παπούτσια ,τα οποία σας είναι άνετα, θα έχετε χαρές και επιτυχίες σύντομα στην ζωή σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι ασχολείσθε με την κατεργασία δερμάτων, να περιμένετε άφθονο χρήμα και σκανδαλώδη εύνοια της τύχης.

  • Αν ονειρευτείτε γραμματόσημα, σημαίνει πως έχετε καλό σύστημα στη διαχείριση των επιχειρήσεων σας και πως θα ανταμειφθείτε για τους κόπους σας.

  • Αν στον ύπνο σας δείτε πως προσπαθείτε να φορέσετε τις κάλτσες σας, σημαίνει ότι σας περιμένουν στενοχώριες.

  • Αν ονειρευτείτε τη γκαρνταρόμπα σας, είναι μια ονειρική προειδοποίηση ότι η περιουσία σας βρίσκεται σε κίνδυνο, γιατί προσπαθείτε να επιδειχθείτε και να προβληθείτε πολύ περισσότερο από ότι σας επι