Ονειροκρίτης ζωγραφίζω (ζωγράφος - ζωγραφική)

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης ζωγραφίζω (ζωγράφος - ζωγραφική)
Ονειροκρίτης ζωγραφίζω (ζωγράφος - ζωγραφική)


Αν στο όνειρο σας δείτε ότι ζωγραφίζετε, σημαίνει πως είστε άτομο με δημιουργικό χαρακτήρα και ανήσυχο πνεύμα και πως τα βγάζετε πέρα με ό,τι και αν καταπιαστείτε.

Αν, όμως, δείτε ότι είστε επαγγελματίας ζωγράφος, τα πράγματα αλλάζουν: πρόκειται για άγχη και αγωνίες που σας διακατέχουν και ψάχνουν να βρουν διέξοδο.

Απωθείτε, λοιπόν, τα πραγματικά σας προβλήματα και, για ένα διάστημα, επιθυμείτε να χάσετε την επαφή σας με ότι σας τα θυμίζει, γιατί η ζωή σας έχει πάρει μια τροπή που δεν σας αρέσει και θέλετε να αλλάξετε.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Αν δείτε στο όνειρο σας γλύπτη, είναι προμήνυμα ότι σύντομα η θέση σας θα αλλάξει και από υποδεέστερη θα γίνει πιο διακεκριμένη και προσοδοφόρα.

  • Αν δείτε πως επισκεφθήκατε μια γκαλερί τέχνης, σημαίνει άτυχο οικογενειακό δεσμό, θα προσπαθείτε να παρουσιάζετε μιαν εμφάνιση ευτυχίας, αλλά κρυφά θα φροντίζετε για άλλους δεσμούς.

  • Η μπαλαρίνα στα όνειρα συμβολίζει κάτι το ξέγνοιαστο και το ανέμελο, ίσως και κάποια ελαφρότητα πιθανώς σε συμπεριφορά.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας πορτρέτο γυναίκας, είναι πολύ πιθανό ο ερωτικός σας σύντροφος να σας εμπαίζει και να σας απατά.

  • Αν δείτε σε όνειρο πίνακα ζωγραφικής κρεμασμένο σε τοίχο σπιτιού ή σε μουσείο ο οποίος σας τραβάει το ενδιαφέρον, να περιμένετε γεγονότα που θα αναστρέψουν την ως τώρα πορεία σας στη ζωή.