Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Ashton Kutcher

Αρχική » Taxonomy » Term » Ashton Kutcher

Σχετικά όνειρα

  • Πρόκειται για το γνωστό ναρκωτικό που προέρχεται από την παπαρούνα.
    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε σε ένα τεκέ όπου καπνίζουν όπιο, ανεξάρτητα από το αν καπνίζετε κι εσείς ή όχι ή αν εστιάσετε σε όπιο με οποιονδήποτε τρόπο,

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι κρατάτε στα χέρια σας μια ρακέτα την οποία δεν χρησιμοποιείτε, σημαίνει πως τα ταλέντα που διαθέτετε δεν επαρκούν από μόνα τους, για να σας βγάλουν από την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεστε.

  • Αν ονειρευτείτε γλυκίσματα, είναι σημάδι ότι θα εξαπατηθείτε από πονηρά πρόσωπα.

    Αν δείτε ότι τρώτε γλυκά, προβλέπονται εγκάρδιες φιλίες.

    Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί ότι ψήνει γλυκά, σημαίνει ότι θα αποτύχει στην επιδίωξη της να ξεγελάσει τους άλλους.

  • Η παρουσία του ιερού ευαγγελίου στα όνειρα μας θεωρείται παραδοσιακά θεόσταλτη βοήθεια, όπως θα διαβάσετε στην αναλυτική ερμηνεία για την Βίβλο η οποία ισχύει και στην περίπτωση του ευαγγελίου.

  • Ο νεροχύτης είναι διφορούμενο σύμβολο στα όνειρα και εξαρτάται από την κατάσταση που θα τον δούμε.

    Εάν λοιπόν δείτε στο όνειρο νεροχύτη καθαρό και αστραφτερό τότε η περίοδος που διανύετε ή θα διανύσετε θα είναι ήρεμη, ανέμελη γεμάτη χαρούμενα γεγονότα.

  • Αν στο τραπέζι σας υπάρχει βούτυρο και δεν το αγγίζετε, τότε για να ξεπεράσετε μια δύσκολη οικογενειακή κατάσταση, θα πρέπει να ζητήσετε τη βοήθεια κάποιου φίλου σας.

    Αν δείτε ότι τρώτε βούτυρο, θα έχετε οικογενειακά προβλήματα και καυγάδες.

Εγγραφή στο RSS - Ashton Kutcher