Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

rumbling

Αρχική » Taxonomy » Term » rumbling

Σχετικά όνειρα

  • Αν ονειρευτείτε γιασεμί, ο οικονομικός τομέας υπόσχεται πολλά για όσους από εσάς κινηθήκατε μεθοδικά και με συνέπεια στο επόμενο διάστημα.

    Αν δείτε στον ύπνο σας γιασεμί, σημαίνει ότι σύντομα θα απολαύσετε μεγάλες ευχαριστήσεις, αλλά που θα είναι φευγαλέες.

  • Κατά τον ονειροκρίτη η ηλιοθεραπεία στα όνειρα συμβολίζει την “αθεράπευτη” ανεμελιά και ευθυνοφοβία.
    Έτσι αν δείτε στο όνειρό σας ότι κάνετε ηλιοθεραπεία σε κάποια παραλία, είστε άνθρωπος που δεν παίρνει την ζωή και πολύ στα σοβαρά και κάθε συμβουλή σε σας δεν έχει νόημα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κομήτη να σχίζει το στερέωμα, θα σας συμβούν γεγονότα συνταρακτικά που μπορεί να είναι εξαιρετικά ευχάριστα ή και εξαιρετικά δυσάρεστα.

  • Το αναμμένο τζάκι στα όνειρα συμβολίζει ευτυχία, και όπως και στην πραγματική ζωή, ανυψώνει το ηθικό και δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας, όχι άδικα.

    Έτσι αν δείτε στο όνειρο σας αναμμένο τζάκι, θα έχετε οικογενειακή ευτυχία και γαλήνη.

  • Η ημιπληγία ορίζεται ως η χαλαρή ή σπαστική παράλυση άνω και κάτω άκρου, μερικές φορές και του προσώπου, που εκδηλώνεται στο αντίθετο με αυτό της βλάβης ημιμόριο.
    Αν στο όνειρο σας είδατε να παθαίνετε ημιπληγία τότε μεγάλα προβλήματα θα υπάρξουν στην οικογένεια σας.

  • Αν βρεθείτε, στον ύπνο σας σε χώρο εσωτερικό, συσκοτισμένο από βαριά παραπετάσματα, θα συναντήσετε κατά τη δημιουργική σας πορεία προσκόμματα, όχι συνηθισμένα και θα αποτύχετε οικτρά σε υποθέσεις που θεωρούσατε απλές.

Εγγραφή στο RSS - rumbling