Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

teeth interpretation.

Αρχική » Taxonomy » Term » teeth interpretation.

Σχετικά όνειρα

  • Το σκιάχτρο μπορεί να είναι φτιαγμένο για να τρομάζει τα πτηνά, πολλές φορές και τους ανθρώπους για να μην πλησιάζουν τις καλλιέργειες, ωστόσο όταν εμφανίζεται στο όνειρό μας κάθε άλλο παρά τρόμο έχει έρθει να προκαλέσει.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι είστε αδιάθετη ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην πραγματικότητα, το όνειρο σας αποτελεί ένα σημάδι πως η ζωή σας είναι ακατάστατη και πως παίρνετε δύσκολα αποφάσεις.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι ψαρεύετε και πιάνετε πολλά ψάρια, θα έχετε μεγάλες επιτυχίες στον επαγγελματικό και αισθηματικό τομέα.

    Αν δείτε ότι δεν είναι καλή η ψαριά ή τα ψάρια είναι πεθαμένα, να περιμένετε αποτυχίες και βάσανα.

  • Αν δείτε, στο όνειρο σας, ότι παίζετε πιάνο, ενώ στην πραγματικότητα ούτε ξέρετε να παίζετε αλλά ούτε και έχετε σχέση με το μουσικό αυτό όργανο, θα εμπλακείτε σε ιστορίες δυσάρεστες που θα σας αφήσουν πικρή γεύση.

  • Το πιο εύκολο πράγμα όταν ακούμε για σπηλιά είναι το μυαλό μας να πάει στην συμβολοποιημένη ερμηνεία αυτής από την κλασική ψυχανάλυση και συγκεκριμένα στον Σιγκμουντ Φρόιντ που ήθελε την σπηλιά να συμβολίζει το αιδοίο της γυναίκας.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι κάποιος σας ξελογιάζει είτε με τη γοητεία του είτε με την ομορφιά του και εσείς δεν μπορείτε να αντισταθείτε με τίποτα στο γόητρο του, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς αυτό μπορεί να σημαίνει πως άνθρωποι από το κοντινό σας περιβάλλον μπορεί να συνωμοτήσ

Εγγραφή στο RSS - teeth interpretation.