Ονειροκρίτης αμέθυστος

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης αμέθυστος
Ονειροκρίτης αμέθυστος


Ο αμέθυστος σε όνειρο αντιπροσωπεύει ικανοποίηση και καλές δουλειές σε γενικές γραμμές κατά τον παραδοσιακό ονειροκρίτη.

Έτσι αν δείτε σε όνειρο ότι σας κάνουν δώρο μια πέτρα αμέθυστου ή κάποιο κόσμημα όπως δαχτυλίδι με αμέθυστοι, το όνειρο αυτό αποτελεί προμήνυμα για καλές εξελίξεις στη ζωή σας και ευχάριστα νέα.

Για μια νεαρή γυναίκα που θα δει ότι της χαρίζουν ένα αντικείμενο με αμέθυστο ή ένα δαχτυλίδι, προμηνύει γάμο και επίσης σημαίνει ότι ο σύντροφος που έχετε σας εκτιμά και σας προσέχει. Θα έχετε μια ευτυχισμένη ζωή και θα είστε περιτριγυρισμένοι από αγαπητά πρόσωπα.

Εάν πάλι στο όνειρο σας χαρίσουν ένα αμέθυστο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον, προβλέπονται ανέλπιστα χρήματα και επαγγελματική άνοδος .

Εάν εσείς χαρίζετε τον αμέθυστο ή κάποιο τέτοιο κόσμημα, σημαίνει πως θα κερδίσετε το σεβασμό από ισχυρούς ανθρώπους.

Εάν η πέτρα του αμέθυστου είναι σπασμένη ή ραγισμένη, προσέξτε τους συναδέλφους σας γιατί θα προσπαθήσουν να υπονομεύσουν την θέση σας.

Στα ερωτικά, ο ραγισμένος - σπασμένος αμέθυστος δείχνει πως ο σύντροφος σας θα σας δώσει κάποια στεναχώρια.

Εάν δείτε πως χάνετε τον αμέθυστο, ο αγαπημένος σας θα χάσει το ενδιαφέρον του για εσάς και θα περάσετε πολλές τρικυμίες στην ερωτική σχέση σας.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Ακόμη ένα τυπικό όνειρο με «αντίστροφη» ερμηνεία με εξαίρεση την περίπτωση όπου φοράτε νυφικό, αλλά είστε με παρέα και όχι σε γάμο, στην οποία περίπτωση θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις.

  • Αν δείτε ότι παντρεύεστε σε όνειρο, και δεν πρόκειται για επικείμενο γεγονός ή κρυφή επιθυμία, θα έχετε ευνοϊκές εξελίξεις σε υποθέσεις που σας απασχολούν.

  • Το όνειρο στο οποίο εμφανίζεται νύφη είναι παραδοσιακά ένα όνειρο διφορούμενης ερμηνείας, γιατί ερμηνεύεται εντελώς διαφορετικά ανάλογα με το αν είδατε τη νύφη μόνη, ευτυχισμένη ή δυστυχισμένη ή ακ

  • Το δαχτυλίδι, στα όνειρα, όταν αυτό δεν αντικατοπτρίζει κάποια εσωτερική επιθυμία, προοιωνίζει σχεδόν πάντα δυσκολίες και βάσανα.

  • Το να δείτε στο όνειρο σας ότι γυαλίζετε οποιοδήποτε αντικείμενο σημαίνει ότι τα πολλά προσόντα σας θα σας τοποθετήσουν σε αξιοζήλευτες θέσεις.