Ονειροκρίτης γυάλισμα - γυαλίζω

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης γυάλισμα - γυαλίζω
Ονειροκρίτης γυάλισμα - γυαλίζω


Το να δείτε στο όνειρο σας ότι γυαλίζετε οποιοδήποτε αντικείμενο σημαίνει ότι τα πολλά προσόντα σας θα σας τοποθετήσουν σε αξιοζήλευτες θέσεις.

Προσοχή όμως διότι η άνοδος που προμηνύει το όνειρο με το γυάλισμα θα σας δημιουργήσει θέματα που έχουν σχέση με την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία σας.

Θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά προκειμένου να εκμεταλλευτείτε τις όποιες ευκαιρίες παρουσιαστούν στο άμεσο μέλλον μετά από αυτό το όνειρο.

Εξαίρεση στο όνειρο με γυάλισμα, αποτελεί η περίπτωση όπου στην πραγματική ζωή σας πρόκειται να κάνετε κάποιον οικονομικό διακανονισμό. Καλό θα ήταν να το αναβάλετε προσωρινά και να εξετάσετε ενδελεχώς τις επιλογές σας.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Το ασήμι στα όνειρα δεν είναι καλός οιωνός κατά τον παραδοσιακό ονειροκρίτη.

  • Η μεγάλη και έντονη λάμψη στα όνειρά μας η οποία δε μας καίει και δε μας απειλεί συμβολίζει μία περίοδο δημιουργίας και δυναμισμού στην οποία θα βρεθείτε και θα σας οδηγήσει σε επιτυχία και αναγνώρ

  • Δυσοίωνο είναι το ασήμι σε οποιαδήποτε μορφή του όταν εμφανίζεται σε όνειρά μας. Όχι μόνο η εμφάνισή του στο όνειρο, αλλά και η ποσότητά του.

  • Η παρουσία του αιματίτη στα όνειρα, έχει παρόμοια σημασία με το αίμα - λόγω χρώματος - και σημαίνει γρήγορες εξελίξεις.

  • Ο αμέθυστος σε όνειρο αντιπροσωπεύει ικανοποίηση και καλές δουλειές σε γενικές γραμμές κατά τον παραδοσιακό ονειροκρίτη.