Ονειροκρίτης ασήμι

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης ασήμι
Ονειροκρίτης ασήμι


Το ασήμι στα όνειρα δεν είναι καλός οιωνός κατά τον παραδοσιακό ονειροκρίτη.
Αν δείτε ασήμι ή ασημικά στον ύπνο σας, σημαίνει ότι σας περιμένουν βάσανα και στενοχώριες. Εμπιστευθείτε τις δικές σας δυνάμεις και προχωρήστε στο να ξεκαθαρίστε τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί.

Όμως αν δείτε ότι πουλάτε ασημικά σκεύη ή ασήμι, σημαίνει ότι θα βελτιωθούν σημαντικά οι επιδόσεις σας κυρίως στον επαγγελματικό, αλλά και σε άλλους τομείς. Είναι η κατάλληλη περίοδος να κάνετε συναντήσεις και επαφές με ανθρώπους που είναι σημαντικοί και χρήσιμοι για τα σχέδιά σας.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Όταν ονειρευτείτε σκουλαρίκια, η ερμηνεία του ονείρου εξαρτάται συνήθως από το συμβολισμό που έχουν για εσάς τα σκουλαρίκια.Στο όνειρο τα σκουλαρίκια αποτελούν σύμβολο υποκρισίας, συναισθηματικής κ

  • Το δαχτυλίδι, στα όνειρα, όταν αυτό δεν αντικατοπτρίζει κάποια εσωτερική επιθυμία, προοιωνίζει σχεδόν πάντα δυσκολίες και βάσανα.

  • Το να δείτε στο όνειρο σας ότι γυαλίζετε οποιοδήποτε αντικείμενο σημαίνει ότι τα πολλά προσόντα σας θα σας τοποθετήσουν σε αξιοζήλευτες θέσεις.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ποσότητες σιδήρου σε αποθήκη, μάντρα ή κατάστημα, να περιμένετε αποτυχίες και στενοχώριες.

  • Η αλυσίδα στα όνειρα συμβολίζει προβλήματα και περιπλοκές.

1 Σχόλια

#1 -

Καλησπέρα σας διάβασα ότι μπορώ να στείλω το όνειρο κ ότι απαντάτε , σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Ο σύντροφος μου είδε στον ύπνο του πως κουβαλούσα δυο κουβάδες με νερό και ότι του είπα ότι πόνεσε η μέση μου .... τι θα μπορούσε να σημενει το όνειρο αυτό ;;;
Κ πάλι χίλια ευχαριστώ εκ των προτέρων