Ονειροκρίτης πατέρας

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης πατέρας
Ονειροκρίτης πατέρας


Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε πατέρας, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, μην περιμένετε τίποτα ευχάριστο: σας μέλλονται έγνοιες, έξοδα και οικογενειακά βάρη δυσβάστακτα, από τα οποία θα απαλλαγείτε ύστερα από μεγάλες προσπάθειες.

Αν, πάλι ονειρευτείτε ότι βρίσκεστε με τον πατέρα σας και συνομιλείτε μαζί του, να περιμένετε κάποιες επιπλοκές στις δουλειές σας που θα σας φέρουν σε αδιέξοδο.

Αν ο πατέρας σας έχει πεθάνει και τον δείτε στο όνειρο σας ζωντανό, σύντομα οι υποθέσεις σας θα λάβουν ευνοϊκή τροπή.

Αν αντίθετα, ενώ είναι ζωντανός, τον δείτε πεθαμένο, θα σας συμβούν γεγονότα που θα αναστατώσουν τη ζωή σας και θα αργήσετε να συνέλθετε.

Τέλος, αν δείτε εφιαλτικό όνειρο στο οποίο σκοτώνετε ή έχετε σκοτώσει τον πατέρα σας, μην περιμένετε να απαλλαγείτε εύκολα από τις πιεστικές καταστάσεις που σας συνθλίβουν: βρισκόσαστε για τα καλά βουτηγμένος μέσα σε προβλήματα ζοφερά και τυραννικά που θα διαρκέσουν για πολύ ακόμη.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Ο παραδοσιακός ονειροκρίτης για το μωρό λέει ότι αν στο όνειρο σας δείτε ότι κρατάτε στην αγκαλιά σας μωρό σημαίνει βάσανα και λύπες.

  • Η έγκυος γυναίκα στα όνειρα, είναι πάντα καλό σημάδι και προοιωνίζει ευημερία και ψυχική πληρότητα.

  • Αν ονειρευτείτε τους γονείς σας ευχαριστημένους, σημαίνει αρμονία και ευχάριστες συναναστροφές. Αυτή η περίοδος προμηνύεται, ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς.

  • Το να ονειρευτείτε το γιο σας, αν έχετε, πως είναι όμορφος και αφοσιωμένος στο καθήκον, σημαίνει ότι θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση και ο ίδιος θα ανεβεί σε υψηλά αξιώματα.

  • Το να δείτε ότι πίνετε γάλα, σημαίνει μεγάλη εύνοια της τύχης και ευτυχία για τις οικογένειες κατά τον ονειροκρίτη.